Menu Sluiten

Topchefs On Tour

Bellingham stuurt 3 bekende topchefs door het land! In plaats van internationale topchefs die komen koken in onze hoofdstad bij Nederlandse collega-chefs, stuurt Bellingham Nederlandse topchefs het land in. Zes restaurants maken kans op deze waanzinnige prijs. Samen met het keukenteam bereidt de topchef een viergangenmenu voor de gasten van het uitgekozen restaurant. Voor €50,- per persoon geniet je van een compleet verzorgde avond inclusief wijn, water en koffie. Ga snel naar ‘Voor De Wijnliefhebber’ en reserveer bij een restaurant bij jou in de buurt!

Alain caron

Wie kent hem niet? Geboren in Frankrijk, getogen in Nederland maar nog altijd te herkennen aan zijn geweldige accent. Alain kookt bij de meest gerenommeerde restaurants en is zonder meer topchef. Hij vliegt de wereld rond om te koken met sterrenchefs en is al vier jaar te zien in BinnensteBuiten, een programma waar hij de kijker meeneemt naar plekken in Nederland waar bijzondere producten vandaan komen. Daarnaast is hij auteur van maar liefst veertien kookboeken en runt hij de succesvolle restaurants Café Caron en Petit Caron in de Amsterdamse Pijp.

Foto van Alain Caron
Foto van Maik Kuijpers

Maik kuijpers

Maik is alweer een half jaar conceptchef van Carstens Amsterdam waar hij de Nederlandse keuken naar een hoger niveau tilt. Maik was hiervoor negen jaar werkzaam als chef-kok van de Librije*** waar hij als rechterhand van Jonnie Boer dit restaurant in de internationale toplijsten heeft gekookt. Maik werkt louter met de allerbeste Nederlandse ingrediënten van boerderijen, kwekers, jagers en vissers. Mede hierdoor is Carstens volgens Forbes Magazine juli 2019 één van de beste restaurants in Amsterdam!

Jord Althuizen

Chef, kookboekenschrijver, ondernemer, conceptmaker en voormalig wereldkampioen BBQ is een man met een (vlees)missie. Met zijn eigen Smokey Goodness kan er geen internationaal kwalitatief BBQ festival serieus genomen worden als hij er niet bij betrokken is. Sinds kort entrepreneur van de ‘hotspot’ Black Smoke in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Foto van Jord Althuizen